Call us  041 713 990

mikisport07@gmail.com

 • VIDEO: Zaključek interne lige

  Posted on april 11, 2016 by in Nekategorizirano

  V Slovenskih Konjicah smo sklenili letošnjo sezono interne lige Miki Šport, v kateri je nastopalo 6 osnovnih šol.

  interna2

  Triurno dopoldansko druženje v športni dvorani je za vse otroke minilo zelo hitro, vse šole so odigrale po dve tekmi in pred starši pokazali nova naučena znanja.

  Interna liga Miki Šport ni tekmovalno usmerjena, v tem času, dajemo poudarka veselju, učenju košarkarskih prvin in spoznavanju igre na dva koša.

  FOTOGALERIJA (Miki Šport Facebook)

  Zato so vsi udeleženci in udeleženke, vključno s vsemi našimi trenerji, zmagovalci sobotnega dne.

  “Vesel sem, da se otroci udeležujejo turnirjev in kažejo svoje znanje. Vsi so pokazali, da so napredovali v poznavanju košarke, s tem pa dali priznanje tudi nam trenerjem, da dobro opravljamo svoje delo,” trener Milan Vodnik, OŠ Pod goro

  OŠ Poljčane in OŠ Laporje sta tekmovali združeni v eno ekipo, kot tudi OŠ Zreče in OŠ Loče.

  interna1

  Slednje je vodil Robert Matevžič, ki je povedal, da gre za večino otrok, ki so imeli prvič stik s pravo košarko. Vidi pa, da je interna liga dosegla svoj namen in da so otroci zelo uživali.

  “Sodeč po navdušenju lahko sklepamo, da je interna liga dosegla svoj namen. Videli smo nekaj lepih potez in želimo si lahko, da bi otroci še naprej tako številčno in zavzeto obiskovali treninge.”

  Trener šole košarke v Poljčanah Matevž Golež, je za zaključek dejal, da lepe predstave otrok daje motiv za redno treniranje še naprej. “S turnirjem smo zaključili letošnjo sezono interne lige. Fantje in dekleta so prikazali lepe predstave in napredek od zadnjega turnirja, kar veseli in daje motiv za redno treniranje še naprej.”

  Vodja šole košarke Miki Šport o zaključku interne lige in napoved še enega košarkarskega praznika za otroke naše šole.

  “Zelo sem vesel, da smo uspeli pripeljati h koncu zadnji turnir interne lige Miki Šport. Lepo je bilo videti popolnjene tribune staršev v Konjiški športni dvorani in otroke, ki so pokazali napredek od našega zadnjega srečanja. Najpomembneje pa je, da so ob tem uživali kar je tudi namen naše lige. Zmagovalci so bili vsi nastopajoči,” pove Miloš Šporar – Miki in doda:

  “Sedaj pa se začnemo pripravljat na zaključek leta, ki bo v mesecu Juniju ko pripravljamo pravi košarkarski praznik.”